jubeleejemprentBC d’Ekseketel gaat een feestelijk bouwjaar tegemoet met het 4×11 jarig jubileum tijdens de vastenavend 2017. In dit jubileumjaar organiseert bouwclub d’Eksektel diverse activiteiten zo wordt er samen met onze ontwerper Peter Franssen een unieke, leutige ets uitgegeven. Deze wordt eenmalig en in beperkte oplage gemaakt en is op bestelling te bemachtigen.

Wellicht kent u ze nog uit de vastenavendoptochten van de afgelopen jaren? De reuzen die door de straten trokken: een dweil die met zijn stampofoon de vonken uit de keien sloeg, de olifant die met de toenmalige wethouder door de porseleinkast denderde, de voorzitter van de Stichting Vastenavend die door vele handen hoog de lucht in gedragen werd, de Zeeuwse schone die onze markies verleidde? Allemaal wagens van bouwclup d’Ekseketel, een club die de komende vastenavend 44 jaar bestaat! En dat mag gevierd worden, om te beginnen met een speciale jubileumprent. Op deze ets, gemaakt door hun vaste ontwerper en bekende graficus Peter Franssen, komen een heel stel reuzen van de afgelopen jaren terug. Onderin een heks, omringt met wat meer aanverwant chagerijn, waarboven de leut uittorent. De leut gaat immers boven het chagerijn! De ets zal, in beperkte oplage, handmatig gedrukt worden met hoogwaardige materialen een formaat van ongeveer 20×25 cm. Voor de toepasselijke prijs van 44,- euro (al is het ook leuk om er een cadeau te doen natuurlijk…)
Bestellen kan via mail
ets44ekseketel@gmail.com .

U ontvangt dan van de penningmeester een aanvraag formulier voor reservering.

Meer weten van onze ontwerper, bezoek eens zijn site, winnaar van diverse prijzen in de grafische wereld en natuurlijk de Sakkoprijs.

www.peterfranssen.nl
facebook.com/peterfranssen.printmaker.

Laatste nieuws